Kabar Gembira Datang Dari Influencer Tasya Farasya Akan Kehamilannya

Salah seseorang Beauty Influencer Tasya Farasya memperlihatkan hasil test pack terpaut kehamilan yang menunjukkan terdapatnya 2 garis biru. Yang menunjukkan kalau Tasya Farasya sudah positif berbadan dua.

Serta sedangkan itu, metode Tasya Farasya pula sudah memublikasikan kehamilannya pada warga juga jadi menarik. Pada awal mulanya Tasya Farasya membangunkan suaminya, Ahmad Assegaf yang kala itu lagi tertidur lelap.

Pada dikala si suami membuka mata, Tasya Farasya membagikan hasil test pack kehamilannya itu dengan balut kantong kecil putih kepada si suami, Ahmad Assegaf. Serta si suami juga terbelalak dengan surprise yang ditunjukkan oleh Tasya si istri tercintanya. Keceriaan mendadak langsung terpancar dari wajah Ahmad Assegaf dengan anugerah itu.

Si suami juga apalagi tidak sempat beranggapan bila Tasya Farasya betul betul berbadan dua. Hingga mengenali kalau hasil test pack positif berbadan dua, suami Tasya Farasya juga amat senang.

Pada laman Insta pribadinya@tasyafarasya, juga kesimpulannya mengatakan rasa kebahagiaannya. Wih, romantis amat sangat sih kayaknya!

“ Semanis cerita true story ahmad dengan tasya☺️♥️🙏🏻#alhamdulillah#Masya Allah,” cakap Tasya Farasya.

Netizen juga pula merasa amat senang memandang informasi kalau Tasya Farasya berbadan dua. Sedemikian itu juga pula dengan sahabat sahabat karibnya, seluruhnya menginginkan dan mengharapkan kehamilan si calon bunda menawan ini.

“ Congrats, mudah- mudahan aja senantiasa segar hingga lahiran esok,” ucap@nov***ius.

“ Go public, yeay, segar lalu betul, Tasya,” cakap Affia Assegaf.

“ Yeay kesimpulannya timbul,” tukas Dwi Handayani.

“ Yeay kesimpulannya. Aman Tasya serta Kak Ahmad,” tutur Rachel Venya senang.

Kehamilan itu memanglah telah amat dinantikan oleh Tasya Farasya. Serta kehamilan ini merupakan yang awal menurutnya pasti saja ini jadi suatu keceriaan yang amat luar lazim menurutnya. Untuk Tasya serta suaminya kehamilan ini ialah suatu karunia yang betul betul amat disyukurinya.

Terlebih lagi dengan sokongan serta dorongan dari seluruh keluarga serta pula sahabat sahabat dekatnya ini pasti saja jadi suatu support yang amat membuat Tasya lebih mempunyai antusias dalam melindungi isi buat kedepannya esok.